PITANJE:
Odlučila sam vam poslati mail jer sam na internetu naišla na vašu web stranicu. A i poznajem jednog vašeg sportaša pa mi je rekao da vam se javim.
Naime, imam pitanje za vas. Uskoro moram na neku operaciju zbog ozljede koja me već dugo muči i htjela bih se nakon oporavka ponovno vratiti u formu ako će to biti moguće. Inače, trenirala sam dosta sportova, što rekreativno što aktivno.
Zanima me da li bi bilo moguće da mi vi izradite određen program vježbanja i prehrane prema mojim sposobnostima? Jer ako si ja nešto zadam, bojim se da se ne isforsiram naglo pa da ne bi napravila samo još veću glupost. I zanima me cijena toga, otprilike.
Unaprijed hvala!
Lijep pozdrav!

ODGOVOR:
Drago mi je da si mi se javila. Sto se tice programa treninga i programa prehrane mogu ga izraditi sukladni tvojim zeljama i ciljevima.
Vec sam imao dosta sportaša i rekreativaca koji su se vracali nakon različitih ozljeda i operacija tako da nije nista novo. Za neke ozljede treba vise vremena do potpunog oporavka dok je kod drugih taj period kraci, takoder je to i individualno kod pojedinih osoba,
Sto se tice cijene to se mozemo naci i dogovoriti jer su mi potrebni jos neki podaci poput; za koji period treba napraviti program treninga, da li za trening snage, izdržljivost, brzinu i  sl., koliko bi treninga radila tjedno odnosno mjesecno, da li si imale neke druge ozljede (npr. problemi s donjim dijelom leda i sl.), takve stvari trebam uzeti u obzir pa nakon toga cu vidjeti koliko mi treba vremena da napravim program, te ti onda mogu reci cijenu.
Pozdrav