PITANJE:
Oprostite na smetnji, treniram u teretani 5 puta na tjedan, uzimam megamass 2000 i BCAA, time želim dobit na masi…uz naravno prehranu…jedem 4-5 puta na dan…inače treniram nogomet…uvijek sat prije treninga završim sa treningom u teretani…da li trebam nešto uzeti poslije treninga pošto me iscrpi…da li je dobar program? I da zanima me u vezi trbušnjaka…radim ih 5 puta na tjedan….7 serija do otkaza…da li je to dobro ili treba promijenti…

ODGOVOR:
Postovani,
Posto dosta trenirate i teretanu i nogomet, a i posto vam je jedan trening za drugim potrose se zalihe glikogena na prvom treningu te je dobor sto uzimate megamass u kojem ima dosta ugljikohidrata. Obavezno poslije prvog treniniga uzmite megamass i bilo bi dobro neke aminokiseline (mozda BCAA ili sl.)
Sto se tice prehrane dobro je sto imate 4 – 5 obroka dnevno, ubacite neki proteinski obrok (protein sirute) prije spavanja.
Bilo bi dobro mozda ubaciti Zellvolume nakon drugog treninga jer u njemu ima ugljikohidrata i creatina sto ce vam pomoci.
Sto se tice trbusnjaka, pocnite koristiti teze vjezbe za trbuh u kojima necete moci toliko puno serija. Mozete neke pogledati na youtube-u pod marinobasic ili me kontaktirajte preko facebook-a jer tamo imam oko 150 filmova s vjezbama na kojima ima i vjezbi za trbuh.
Treba raditi vjezbe za cijeli trup, a ne samo za trbuh, pogledajte par filmova pa ce vam biti jasnije. Slobodno me onda kontaktirajte.
Pozdrav,