Trčanje sa padobranom

Vi pitate - Mi odgovaramo // 13.05.2012. //

PITANJE 

Bok Marino, sorry kaj smetam imam 2 pitanja…gledao sam onaj video kaj si trčao s padobranom,pa pitanje glasi : jel bolje s tim odma startat u sprint ili da lagano iz kretnje se krene u sprint?? i drugo pitanje, pošto sam upisao trenerski tečaj UEFA B i trebala bi mi neka smjernica za teoriju treninga,pa eto da te pitam imaš li kakvu ti možda ŠPRANCU da mi pošalješ na mail neku fazu priprema kako bi reci pripremio neku momčad

ODGOVOR

Mozes raditi na nacin da odmah startas s padobranom (onda ces vjezbati startnu brzinu), dok mozes iz leteceg starta krenuti i trcati duzu dionicu za poboljsanje osnovne brzine te mozes raditi kontrasnu metodu gdje trcis sa padobranom i nakom nekog vremena ga otpustis pa trcis jos desetak metara bez njega.

Nazalost nemam nikakvu sprancu za pripreme ali ti mogu poslati na mail neke radove vezane uz podrucje periodizacije za nogomet.

Vaš dojam


(obavezno)
(obavezno)

bruce lee

zdravo,treniram rukomet i poceo sam ici u teretanu prosli mjesec, mozete li mi reci neke vjezbe za rukomet koje bih trebao raditi u teretani za poboljsanje odraza, jacine šuta, i motorike nogu?