Princip rada Sportskog treninga

PRINCIP RADA SPORTSKOG TRENINGA I BIRANJA LJUDI

PostPostao/la profesionalac » sub, srp, 11, 2009 7:50 pm

Pozdrav,

Bašiću svaka čast na ovakvom pothvatu koji uključuje rad u teretani, kondicijskih treninga, kreiranju ove stranice i još niz domišljatih stvari.

Kako god, krečem se u sportskim krugovima, točnije tenisu, u kojem sam ostvario niz rezultata na svijetskoj i evropskoj razini u raznim kategorijama, te sam akademski obrazovan- magistar sam kineziologije.
Kao takav vjerujem da mogu objektivno komentirati domenu sporta, ponajprije tenisa i samom principu uvađanja pojedinih ljudi u domenu sporta, koji su kako vidim na ovoj stranici izlagani i afirmirani.

Za početak govorit ču o trenerima koji su tu navedeni kao teniski treneri:
1.) Mario Jukić, jedini tenisač sa kakvim-takvim rezultatima u juniorskom tenisu, koji bi mogao biti jedini od ovih navvedenih teniski trener, samo pod uvjetom da ima školu. Navedeni ima dopisnu, nema ni višu, ni kif (1987. godište), eventualno ako ima završeni tečaj licencu za treniranje male dece.

2.) Ostali- Vlašić, Horvat i Pjer stavit ču u isti koš jer NIKADA ALI NIKADA nisam čuo za ta imena u svijetu tenisa, pa ni u 15. županijskoj ligi Šenkovca. Dakle nikakvi tenisači, bez ikakvih rezultata, a vjerujem i bez POTREBNE škole da bi bili objavljivani kao tenis treneri. Bolje Bašiću navedi da su oni tenis treneri za malu djecu, a ne za natjecatelje- što je smiješno. Najbolje da macamaradona onda na Alplanu preuzme trenersko vodstvo.

Nadalje kako če Kineziološki fakultet postat FAKULTET, kada ljudi sa čitabama, tečajevima bez ikakvog ZNANJA o tenisu (govorim praktičnog znanja, teoretskog može imat i moja baka) uzimaju posao profesionalnim tenisačima, sa završenim fakultetima i največim licencama. SRAMOTA.
Također možda je i previše dobrih članaka objavljeno na ovoj stranici, ali nema veze zar ne? Kineziologija je znanost koju googlaš na internetu, tamo nađeš sve, ako ne sve dovoljno za svačije potrebe. Mi uopče nismo potrebni.
Bašiću nemam ništa osobno protiv tebe, dapače, ali jednostavno promoviranje ovakvih placmajstora i ovakav pristup odmaže a ne pomaže u kreiranju ozbiljnijeg tvog imiđa.

U očekivanju komentara,

Mg. sc. TENISAČ
akademski obrazovani vrhunski sportaš
profesionalac

odgovor

PostPostao/la don » uto, srp, 14, 2009 8:07 am

U pravu si sto se tice većine stvari. Moja ideja je bila da promoviram dosta toga uključujući i teniske trenere koji bi dali neki svoj doprinos pa mi je na taj način Damir Popadić napisao članak, zatim Nikola Horvat i sl.
Naravno da sam kod nekih stvari i pogrijesio sto je normalno. Želio sam pomoći navedenim trenerima da malo dobiju vjetar u leđa.
Trenutno radim redizajn stranice koja ce tada biti vezana iskljucivo na kondicijsku pripremu i fitness u kojoj ce biti clanci samo mene i mojih suradnika. Gore tada neće biti reklame niti za jednog trenera iz bilo kojeg sporta.
Be strong!
don
Sportski trening - Administrator

Lokacija: Kineziološki fakultet, fitness centar Alplan, Zagreb

o radu na sportski trening

PostPostao/la don » uto, srp, 14, 2009 8:10 am

Slobodno me kontaktiraj privatnim mailom ili telefonom, vrlo rado bih da medusobno popricamo o doticnim temama.
Pozdrav,
Marino Basic
Be strong!
don
Sportski trening - Administrator

Lokacija: Kineziološki fakultet, fitness centar Alplan, Zagreb

PostPostao/la profesionalac » uto, srp, 14, 2009 6:08 pm

Bašiću,

sve dok če doprinos u pisanju članaka, promoviranje a time i afirmiranje imati ljudi koji nemaju pozadinu u punom kontekstu govoreći, sve do tada značaj Kineziologije, tenisa ili bilo kojeg sportau ozbiljnijem pogledu imat če značaj nule.

Vjetar uleđa?
vidiš, stvar današnjeg sporta treba se prepustiti stručnjacima, profesionalcima, ali dok če takvi ljudi i pisati članke (opet govorim da je kontekst navedenog zaključna stvar praktičnog djelovanja- o kojem god sportu govorimo, a ne isključivo teoretskog- koji navedeni plac majstori imaju) i nije stvar ničijeg opravdavanja ili skrivanja ili guranja u leđa.
Stvar je da se tim ljudima treba zatvoriti vrata sporta zauvijek, i djelovanjaj jer time na značaju dobivaju stručnjaci i školovani. Ko im kriv šta nisu igrali tenis i ostvarili rezultat ili završili fakultet? ili čemo biti melankolični?
Znaš dobro da pravnom regulativnom koneziologija nije posve određena kao i sport, a onda se čudimo što naš fakultet u društvenoj zajednici ima značaj bauštele?
Takvim pristupom sve pozitivne stvari gube na značaju i treba ih ukloniti posve i zabranit im uopče rad.
akademski obrazovani vrhunski sportaš
profesionalac

Profesionalac

PostPostao/la Mirko Zlikovski » sub, ruj, 19, 2009 10:17 pm

Ovaj, Mg. sc. TENISAČ, iliti Profesionalac, jadan ne zna ni pisat č i ć!! Sramoti struku i sebe najviše! A drugima pametuje nešto. To može bit samo jedna osoba iz svijeta tenisa :))) :twisted:
Mirko Zlikovski

Re: Princip rada Sportskog treninga

PostPostao/la Coach22 » pet, srp, 16, 2010 3:34 pm

Slažem se da bi dotični kolega trebao ponoviti znanje iz materinjeg jezika.Tko ti dade diplomu care?
Coach22

Natrag na Pohvale, kritike, prijedlozi ...

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.