Iluvatar je napisao/la:ne snalazim se baš na toj stranici, smaokavake i ograde i stari cjenici![]()
kakvu girju mi prvo preporučujete 16 kg?
Imaju i neki iz Bjelovara koji prodaju samo od 16 kg i cijena je 400 kuna.
Iluvatar je napisao/la:Evo mene zanima GS
u međuvremenu sma postao vlasnik i girj od 24 kg..
Kristijan Vičar je napisao/la:Isprika Iluvataru...
Editirao sam svoj prijašnji post, tako da se ne spominje ona druga namjena girji pavelovog tipa.
Htio sam samo reći da ako te zanima GS, onda i postoje odgovarajuće girje za to i da su to onakve girje kakve su stvarno koristili rusi i dobijali sve one benefite koji se uvijek spominju po raznoj literaturi. U prvom postu sam napisao da sam i ja prvo nabavio krive girje sa kojima se ne može kvalitetno raditi GS.
Između ostalog i zbog tog posta me određena osoba na jednom drugom forumu prilično oštro napala i sasula drvlje i kamenje po meni (vjerojatno slijedeći korak su fizičke prijetnje, a prije toga ban sa njegovog foruma) i optužila za svakakve stvari. Npr. da pljujem po rkc-u, da pričam gluposti (a kao on je taj koji ima znanstvene dokaze da ja pričam gluposti) kad preporučujem da se girja ne koristi umjesto dvoručnih utega za razvoj snage, da zašto nemam respekta prema njemu i da je on jedan stari mačak (vjerojatno misli da sam neki balavac koji mu se treba klanjati) itd itd...
Inače cijena girji za GS polako pada. Donedavno su takve girje bile dvostruko skuplje od onih DD-ovog dizajna.
Sada su otprilike 50% skuplje, ali i to je napredak.
Ima ih za nabaviti i u Mađarskoj i u Sloveniji (gdje je centralno skladište za Europu jedne kettlebell organizacije).
Ako netko želi probati ProGrade girje i saznati na koji način se koriste uvijek stojim na raspolaganju.
Pozdrav.
na www.ruskozvono.com imaš proizvođača
Ljudi, ovo je novi način treniranja i tako mu pristupite.
Kristijan Vičar je napisao/la:na www.ruskozvono.com imaš proizvođača
Koliko vidim to je tvoj proizvod ili imaš joint venture s vlasnikom i ovo sve što pišeš je reklama za taj proizvod. Ispravi me ako griješim.
Iluvataru sam samo napomenuo da ako ga interesira GS onda postoje i odgovarajuće girje za to. Ono što ti spominješ i na što daješ link nisu girje za GS pa mi nije jasna poanta kvotanja mog cijelog posta gdje onda objašnjavaš (valjda meni ili neznam kome drugome) da postoje znalci u Hrvatskoj i da girje nisu bučice i onda nešto o vježbanju i kilažama. To je bilo nepotrebno jer ništa od onoga što objašnjavaš ne odnosi se na GS.Ljudi, ovo je novi način treniranja i tako mu pristupite.
Ne znam na što se ovo odnosi. Govorio sam o GS-u. Sam tradicionalni ruski kettlebell lifting i GS nije novi način treniranja i za GS (pa čak niti za juggling ili feats of strength kao kategorije tradicionalnog kettlebell liftinga) se ne upotrebljavaju neke novodizajnirane ili redizajnirane girje već standardizirane koje se nisu mijenjale desetljećima.
Ako misliš na ono što je PT prodao amerikancima to je druga priča kojoj ovdje nema mjesta jer će se pretvoriti u nešto što nitko ne želi.
Ovo bi trebalo biti tolerantno mjesto za raspravu o sportskom treningu, a ako netko pita za GS i kaže da ga to interesira hajdemo mu onda dati točnu informaciju.
igor je napisao/la:mene interesira GS, Kristijan, kako izgleda tvoj trening/program? Koje vjezbe radis i koliko dugo (min)
messi2 je napisao/la:Može li mi netko reći nešto više o tradicionalnom ruskom kettlebellu? Postoji li neki seminar da se naučim ili je dovoljno ovako kod kuće?
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.