online trening

Kategorija Online trening se odnosi na provođenje treninga za sportaše, sportske klubove i rekreaciju putem interneta.

Programi treninga napravljeni su u skladu s individualnim željama i ciljevima svakog pojedinca neovisno o tome da li se radi o sportašu, rekreativcu ili sportskom klubu.

Program treninga dolazi na vaš mail ili kućnu adresu u wordu i/ili video formatu te ga na osnovu vaših povratnih informacija mijenjamo i doziramo da bi postigli najbolje efekte.

Nakon određenog vremena se provodi novi program. To nam omogućava da imamo stalni uvid u vaš napredak te da možemo reagirati ako su potrebne promjene.

Treninzi se mogu provoditi kod kuće, u fitness centru te sa bilo kojim rekvizitima (vlastito tijelo, elastične trake, bučice, pilates lopte, girje i sl.) što ovisi o vašim individualnim željama.

 

Programi treninga mogu biti usmjereni na:

1.  mršavljenje (gubitak potkožnog masnog tkiva)

2.  povećanje mišićne mase

3.  poboljšanje kondicijskih sposobnosti – za sportaše i aktivne rekreativce

4.  vježbanje na putovanju (more, skijanje i sl.)

5.  prevencija i rehabilitacija od ozljeda (za rekreativce i sportaše).

Velik broj dosadašnjih klijenata koji su zadovoljni ovakvim vidom provođenja treninga nam govore da je na ovakav način moguće trenirati i ostvariti velik napredak u kratkom vremenu.

 

Primjeri treninga:

Primjer online treninga 1
Primjer online treninga 2
Primjer online treninga 3

Pogledajte primjere treninga koje smo već napravili za rekreativce, sportaše i žene koje žele smršaviti. To su samo neki od mnogobrojnih programa treninga koje naši klijenti provode.

 

Cijena programa:

Cijena programa treninga je po dogovoru te ovisi za koji period se radi (mjesečni, polugodišnji, godišnji) a kod sportaša ovisi i da li za više sposobnosti (program treninga snage, izdržljivosti, eksplozivniosti, brzine itd.)

Ukoliko ste zainteresirani za naš online trening, pošaljite nam podatke pomoću navedene forme i mi ćemo vas kontaktirati:

 

Vaše ime (obavezno)

Vaš email (obavezno)

Kontakt telefon

Vaša poruka