PITANJE:

Pozdrav! Zovem se …….. i pišem vam iz Buzeta. Imam trideset godina i rekreativno se bavim sportom. Imao sam velikih problema sa viškom kilograma što sam na moju sreću uspio riješiti u zadovoljavajućoj mjeri, no nisam u potpunosti zadovoljan. Zanimaju me oblici suradnje koje nudite na \”daljinu\”, npr. ja vam putem maila laički opišem svoj problem i željeni cilj, a vi meni kažete što i kako trebam raditi, nešto u tom smislu. Naravno, ne znam da li na neki sličan način komunicirate sa potencijalnim klijentima koji nisu u mogućnosti osobno stupiti sa vama u kontakt, kako ide način naplate vaših usluga,… pa sam vas to najprije odlučio pitati prije nego li uopće postavim neko pitanje. Pozdrav od rekreativca iz Buzeta. PS. Nada Flego Milanović (supruga Luke Milanovića kojeg sigurno poznajete) mi je osobno preporučila da vam pošaljem mail i pitam što me zanima.

ODGOVOR:

Postovani,
Drago mi je da ste mi se javili i da vas je Nada preporucila. Sto se tice suradnje ona je moguca jer imam velik broj klijenata s kojim suradujem online i koji provode programe treniknga pod mojim nadzorom.
Na osnovu njihovih ciljeva i vremena koje imaju na raspolaganju, te zdravstvenih ogranicenja (neki imaju problema s ledima ili s koljenima pa ne smiju raditi neke vjezbe) kreiram im program treninga, jelovnike i sl. a oni mi daju povratnu informaciju pa na taj nacin im sastavljam daljnje programe treninge.
Većinom su programi treninga mjesečni sto se tiče rasporeda, a rekviziti ovise o vlastitim zeljama (neki vježbaju kod kuće pa koriste pilates loptu, elasticne trake, vlastito tijelo, bucice dok neki idu u fitness centar i sl.)
Slicno je i sa trčanjem odnosno vožnjem bicikla ili plivanjem. Placanje mi vrse preko tekuceg racuna, a cijena ovisi o broju i velicini programa i sl. Slobodno mi posaljite pitanja koja imate, te cu vam onda moci jos podrobnije odgovoriti.