Usluga mentorstvo i savjetovanje omogućuje da zainteresiranim osobama (treneri, sportaši i sl.) pruži uvid u naš način rada.

Pod mentorstvom se podrazumijeva gledanje provođenja naših treninga s sportašima  i rekreativcima  te objašnjenja sadržaja, metoda i tehnologija koji se koriste u treningu te ciljeva koji se žele postići.

Treninzi su sa sportašima iz različitih sportova poput nogometa, tenisa, badmintona, ultimate fight-a i dr., sportaši su različite dobne kategorije (djeca, mladi sportaši, seniori) a treninzi su različite ciljne usmjerenosti (trening snage, trening brzine i agilnosti, trening izdržljivosti i dr.).

Možete izabrati koji trening, iz kojeg sporta želite s kojim dobnim kategorijama želite gledati.

Treninzi sa rekreativcima odnose se na osobe koje imaju različite ciljeve (gubitak potkožnog masnog tkiva, dobivanje mišićne mase i sl.).

Također možete izabrati koju vrstu treninga želite pogledati.

Pod savjetovanjem se podrazumijeva razgovor 1 na 1 u trajanju od 60 minuta u kojemu dobijete odgovore na sva pitanja koja vas zanimaju vezano uz trening, literaturu, dvd – ejeve i sl. Također dobijete savjete vezane uz posao kondicijskih i fitness trenera koji vam mogu pomoći da ne činite greške koje su drugi radili (između ostalih i mi) te načine kako da lakše i u kraćem vremenu postignete željene poslovne ciljeve.

Savjetovanje može također biti praktično što znači pokazivanje različitih tehnika, metoda i tehnologija treninga. Npr. trening snage, brzine, izdržljivosti ili trening s različitim rekvizitima npr. kettlebell, vlastito tijelo, podne ljestve i sl.

Mentorstvo i savjetovanje proizlazi iz naše želje da sve iskustvo, postignute dobre rezultate te prepreke i negativne stvari kroz koje smo prošli u proteklih 5 godina, trenirajući preko 300 sportaša (iz različitih sportova) i rekreativaca (s različitim željama i zahtjevima) te proučavanje velikog broja tehnologija treninga (pogledanih stotine dvdejeva, knjiga i obavljenih razgovora) prenesemo vama u nadi da ćemo vam olakšati put.

Naše reference (trenirane sportaše, sportske rezultate i ostalo) možete pronaći u našim životopisima na našoj stranici. Ipak mi smatramo da nije samo dovoljno trenirati nekog poznatog sportaša da bi bili dobar trener i imati diplomu nekog fakulteta jer se često dešava da se do sportaša došlo slučajno i da diploma ne predstavlja znanje koje bi trebalo stajati iza nje. Pozivamo sve da se slobodno prvo raspitaju o nama kod drugih sportaša, trenera te slobodno nazovu ili kontaktiraju putem maila. Mi svo otvoreni za sve, ne skrivamo niti mistificiramo naše znanje i metode.

Ono na što smo posebno ponosni da dosad niti jedan sportaš nije s nama prekinuo suradnju, niti je bio nezadovoljan te nas je vecina sportaša i rekreativaca zbog našeg rada preporučivala dalje.

Zbog toga mislimo da ipak nije slučajan ovako velik broj sportaša koji treniraju na ovaj i ili onaj način kod nas te napreduju u svojim sposobnostima s samim time postižu bolje željene rezultate (sportaši) i željene ciljeve (rekreativci).

Putem mentorstva i savjetovanja vam omogućujemo lagano dobivanje znanja. Neku temu koju smo proučavali godinama, pročitali puno knjiga, pogledali puno dvdejeva, probali puno toga na sebi i našim sportašima, stekli puno iskustva, saželi smo te vam na taj način skraćujemo put da ne lutate okolo nego dobijete odmah potrebne informacije. Mislimo da je to praktično znanje i da to vrijedi. “Iskustvo se ne može kupiti.

Naravno da će biti protivnika svega navedenoga (što je normalno, pogotovo u našim krajevima) koji će reći što ovi znaju i sl. Međutim tada se onda ovo ne odnosi na njih, tako da nemaju potrebe kritizirati.

Mi još uvijek učimo od drugih i naravno da ne znamo sve i da svoje metode i načine treninga svakodnevno mijenjamo i usavršavamo.

Ipak smatramo da ako netko iz naših razgovora i savjeta uspije izvući barem jednu dobru stvar koja će mu pomoći u poslu, životu i treningu da je to vrijedno uloženog vremena, truda i novaca.

Još jedna velika stvar do koje posebno držimo je da mi također svakodnevno treniramo, probavamo na sebi sve metode koje koristimo u našim treninzima i uspjeli smo sebe dovesti do visokog nivoa u kondicijskim sposbnostima.

Naš savjet je “Nemojte trenirati i primati savjete kod trenera koji sebe ne trenira i koji ne može sebe dovesti u formu. Kako će onda dovesti nekog drugoga.

Trener ne mora dizati 200 kg u benchu ili trčati maratone za 2:45 ali mora biti u dobroj formi jer to pokazuje da ima žar za ono čime se bavi i da živi po načelima koje propagira.

Naš savjet je: “Ne slušajte svećenika koji priča o vjeri a sam ne vjeruje u to što priča“.

Cijena: na upit

Termini: prema dogovoru

Kontakt:

Marino Bašić

098/996-2175

091/511-6669

mbasic@kif.hr

marino_basic@yahoo.co.uk