PITANJE:
Kako bih trebala vježbati i kakva bi mi trebala biti prehrana posto sam imala operaciju zbog tahikardije, te imam niski tlak i muči me anemija?

ODGOVOR:
Na osnovu navedenih stvari ono sto bih vam preporucio za trening su vjezbe snage s vlastitim tijelo i na spravama, a dobar izbor bi bio i pilates.
Takve vjezbe trebate provoditi na nacin da imate dovoljno velike pauze izmedu pojedinih serija i vjezbi, te pratiti vlastit reakcije.
Sto se tice aerobnih treninga, mislim da bi vam lagana voznja biciklergometra ili lagano trčanje bila dobro dok bih trebali izbjegavati intervalni nacin odnosno izmjenu velikih i malih opterecenja.
Najbolje bi bilo da probate te da onda vidite vlastite reakcije.
Sto se tice prehrane trebali bi imati vise manjih obroka tijekom dana npr. 3 veca (dorucak, rucak i vecera) i 2 manja meduobroka.
Trebate izbjegavati ugljikohidrate visokog glikemijskog indeksa i  jesti dovoljno bjelancevina. Takoder uvrstite dovoljno voca i povrca da bi osigurali dovoljnu kolicinu zeljeza u prehrani kao i vitamina c koji pospjesuje njegovu apsorpciju.
Odgovorio sam vam samo u kratkim crtama jer je i vjezbanje i prehrana siroku podrucje pa bi trebalo puno vise prostora da se podrobnije odgovori.