FRANŠIZA BASIC GYM ONE

Ako želite da vaš fitness centar ili teretana radi po načelima i sustavima Basic Gym One tada možete postati naša franšiza.  Ako postanete franšiza tada radite po našim sustavima treninzima, našim metodama za trening pojedinih sportova, rekreacije, grupnih treninga, prehrane sportaša, prevencije i rehabilitacije (sustav treninga napravljen u suradnji s doktorom i kineziterapeutom), sportska psihologija ( u suradnjii s psiholozima), te kako se oglašavati i promovirati (u suradnji s ekonomistom). Dobivate mjesto na našoj web stranici tako da vam možemo usmjeravati članove jer garantiramo da radite kvalitetno i po istim našim načelima. U svoju teretanu stavljate našu reklamu tako da svi članovi znaju da radite po našim načelima.

Svaki od navedenih sustava treninga i rekvizita koji koristimo ima svoju posebnu tehniku izvođenja, metodiku učenja (predvježbe, pomoćne vježbe, audio – vizualne pomagala i metode), periodizaciju (lakše i teže izvođenje, početničke i naprednije vježbe). Sve navedeno ćemo naučiti vaše trenere i redovito ih obavještavati i obučavati s novim sadržajima, metodama te provjeravati njihovo znanje i trud (naglasak je na cjeloživotnom usavršavanju).

Na taj način nam je cilj da imate kvalitetne trenere i voditelje u teretani koji će na takav način dovesti više članova u teretanu te na taj način poboljšati vaš posao i zaradu (na osnovu kvalitete).

Ako imate sportaše iz navedenih sportova tada će vaši treneri posjedovati znanja kako napraviti i provoditi programe treninga za njih uzimajući u obzir specifične zahtjeve pojedinog sporta i dijela godine u kojem se sportaš nalazi (prijelazni, pripremni ili natjecateljski period).

Što se tiče prevencije i rehabilitacije vaši treneri će posjedovati znanja s kojima će moći raditi sa sportašima i rekreativcima koji su imali ozljede lokomotornog aparata. Ujedno će moći provoditi preventivne programe treninga za sportaše iz pojedininh sportova uzimajući u obzir kritične zone lokomotornog aparata (npr. donji dio leđa, koljena i sl.).

Što se tiče prehrane i dodataka prehrani dobiti će informacije (koje će se redovito nadograđivati) o tome kako pojedinim sportašima i rekreativcima napraviti program prehrane, savjetovati im koje dodatke prehrani koristiti ovisno o njihovim ciljevima i željama.

Što se tiče određenih psiholoških vještina vaši treneri će naučiti kako motivirati sportaša ili rekreativca za trening i kako ga zadržati kroz dugo vrijeme u trenažnom procesu.

Kroz određene ekonomske vještine vaši treneri će naučiti kako promovirati sebe i vašu teretanu putem osobnog razgovora i drugih vrsta oglašavanja (facebook, youtube i sl.).

Sustavi treninga i rekviziti koje koristimo:

Bodybuilding, Fitness,  Powerlifting, Weightlifting
Kettlebell trening (girje)
Indijske palice (Clubbell)                                                                                                                                                Battling ropes (teška užad)
Funkcionalni trening (vlastito tijelo, medicinske lopte, elastične trake,    gimnastičke karike, gimnastičke ruče)
Strongman trening (keg lift – bačve, log lift, farmer walk, sledge hammer- teški čekići)
Sandbag trening (vreće s pijeskom)
Crossfit trening
BOSU trening
Staby trening
Gymstick trening
SAQ trening (trening brzine, agilnosti i eksplozivnosti9
Pliometrijski trening (skokovi, bacanja)
Trening izdržljivosti (aerobni, anaerobni)
Trening istezanja (dinamički, statički, izometrički, PNF)
TRX trening

Sportovi:

Basic Gym One – Nogomet

Basic Gym One – Tenis

Basic Gym One – Stolni tenis

Basic Gym One – Odbojka

Basic Gym One – Rukomet

Basic Gym One – Skijanje

Basic Gym One – Vaterpolo

Basic Gym One – Borilački sport (MMA, boks, karate, hrvanje, judo)

Basic Gym One – Plivanje

Basic Gym One – Badminton

Basic Gym One – Američki nogomet

Basic Gym One – Brzo klizanje

Basic Gym One – Ostali sportovi

Rekreacija:

Unutar rekreacije radimo sa ženama i muškarcima različite dobi te s određenim ograničenjima (npr. bolovi u leđima i sl.) te sa različitim ciljevima (npr. gubitak potkožnog masnog tkiva ili dobivanje mišićne mase). Radimo i sa djecom koja se jako međusobno razlikuju (neka imaju ubrzani a neki usporeni rast i razvoj)  a svako godište ima svoje zakonitosti koje treba zadovoljiti.  Treneri to sve trebaju znati da bi trening bio efikasan i da ne naprave nikakve kontradiktorne stvari.         Također uzimamo u obzir koje sadržaje klijenti žele provoditi (npr. neki vole više raditi sa fitballom ili elastičnim trakama dok neki preferiraju utege) jer se svima treba prilagoditi. Vrlo je bitno da treneri posjeduju znanja da prepoznaju što klijent želi te da ga na taj način oduševe s treningom a ujedno da trening bude efikasan i da postigne željene ciljeve.

Individualni i grupni treninzi:

Treneri trebaju posjedovati znanja koja im omogućuju da kvalitetno vode individualni trening ili grupne trening neovisno o vrsti klijenta (sportaš, rekreativac, mlađi ili stariji, dijete). Trebaju napraviti trening koji je zabavan, efikasan, funkcionalan, ciljan a ujedno da se cijelo vrijeme drži visoka motivacija i dobro raspoloženje te da klijenti na kraju budu zadovoljni. Vrlo je bitno da osjećaju doziranje intenziteta i ekstenziteta da mogu reagirati tijekom treninga i prilagoditi ih trenutnoj situaciji. Vaše trenere ćemo podučiti da u tome budu vrhunski  majstori.

Seminari:

Povremeno ćemo u suradnji s vama napraviti seminare u vašem prostoru vezano uz određene tehnologije treninga i rekvizite koji se koriste. Na taj način ćemo usavršiti vaše trenere, omogućiti vašim članovima da dobiju nova znanja te će vam to ujedno bit dobra reklama.

Kontakt i informacije:

Marino Bašić

Mail: mbasic@kif.hrmarino_ basic@yahoo.co.ukmarinobasic@gmail.com

Mob: 098/996-2175
091/511-6669

Facebook: facebook.com/marino.basic

Facebook Fan Page: facebook.com/marinobasic.page

Twitter: twitter.com/marinobasic

LinkedIn: linkedIn.com/Marino Basic

Youtube: youtube.com/user/marinobasic

Skype: marino.basic